Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kowalski Mariusz H Ssiiwwaa666 (2067 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Imperator1988 napisał:
...o ile pamietam to sam chciales od kogos Tourana za 50 000 NOK odkupic w pewnym temacie....
Wiec produkujesz jakies "brednie" niezgodne nawet z samym soba.

OWSZEM chciałem kupić jednak jako Inwestycję , a nie dlatego by mieć dla Siebie samego .
Auto tamto na finn kosztowało powyżej 80 tys .
Ja miałem kupca na 70 tys. miałbym na czysto 15 tys .
---
Ba nawet osobiście , bym nie włożył w tą transakcję , ani jednego øre ...
Tylko operował bym kwotą osoby , chcącej taki model nabyć .
---
było minęło .
---
---
Osobiście jeżdżę autami które w norge kosztowały poniżej 20 tys .
Skoda = 18 tys z avgiftem .
Vw Golf III - 13 ,5 z af.giftem .
Ja mam auto do Pracy a nie do szpanowania , nie jestem azylantem tylko wolnym Człowiekiem .

No to widać ze trafił się ktoś glupszy od ciebie co nie potrafi sam sobie samochodu kupić, ale pewnie spotkał kogoś kto ma więcej zwoji mózgowych od kota i powiedział mu ze chcesz go zrobić na kasie.

Trzynastolenie auto za równowartość(netto) trzech najniższych krajowych w NO to dla ciebie auto z wyższej półki???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Endrjiu P.
(heidi2662)
Wiking
Elo
Chopoki czemuś się tak żrecie o to auto i wogóle.
Według mnie każdy ma prawo głosu i powiedzenia lub tez napisania co myśli. Ale ubliżanie drugiej osobie i dosrywanie nie jest ładne,przyjemne i mija się z celem.
Jest ktoś dla kogo to jest wyższa półka a ktoś inny uważa że to średnie auto a jeszcze inny że to zwykłe auto.
Dla mnie to auto jest ze średniej półki, ale spokojnie mogę go polecić bo jest w nim zrobione wszystko. Sprzedaję bo muszę niestety. Tylko wsiadać i jechać
Jest ktoś chętny na kupno...
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok