Gabriel napisał:
Imperator1988 napisał:
...o ile pamietam to sam chciales od kogos Tourana za 50 000 NOK odkupic w pewnym temacie....
Wiec produkujesz jakies "brednie" niezgodne nawet z samym soba.
OWSZEM chciałem kupić jednak jako Inwestycję , a nie dlatego by mieć dla Siebie samego .
Auto tamto na finn kosztowało powyżej 80 tys .
Ja miałem kupca na 70 tys. miałbym na czysto 15 tys .
---
Ba nawet osobiście , bym nie włożył w tą transakcję , ani jednego øre ...
Tylko operował bym kwotą osoby , chcącej taki model nabyć .
---
było minęło .
---
---
Osobiście jeżdżę autami które w norge kosztowały poniżej 20 tys .
Skoda = 18 tys z avgiftem .
Vw Golf III - 13 ,5 z af.giftem .
Ja mam auto do Pracy a nie do szpanowania , nie jestem azylantem tylko wolnym Człowiekiem .
No to widać ze trafił się ktoś glupszy od ciebie co nie potrafi sam sobie samochodu kupić, ale pewnie spotkał kogoś kto ma więcej zwoji mózgowych od kota i powiedział mu ze chcesz go zrobić na kasie.
Trzynastolenie auto za równowartość(netto) trzech najniższych krajowych w NO to dla ciebie auto z wyższej półki???
Imperator1988 napisał:
...o ile pamietam to sam chciales od kogos Tourana za 50 000 NOK odkupic w pewnym temacie....
Wiec produkujesz jakies "brednie" niezgodne nawet z samym soba.
OWSZEM chciałem kupić jednak jako Inwestycję , a nie dlatego by mieć dla Siebie samego .
Auto tamto na finn kosztowało powyżej 80 tys .
Ja miałem kupca na 70 tys. miałbym na czysto 15 tys .
---
Ba nawet osobiście , bym nie włożył w tą transakcję , ani jednego øre ...
Tylko operował bym kwotą osoby , chcącej taki model nabyć .
---
było minęło .
---
---
Osobiście jeżdżę autami które w norge kosztowały poniżej 20 tys .
Skoda = 18 tys z avgiftem .
Vw Golf III - 13 ,5 z af.giftem .
Ja mam auto do Pracy a nie do szpanowania , nie jestem azylantem tylko wolnym Człowiekiem .
No to widać ze trafił się ktoś glupszy od ciebie co nie potrafi sam sobie samochodu kupić, ale pewnie spotkał kogoś kto ma więcej zwoji mózgowych od kota i powiedział mu ze chcesz go zrobić na kasie.
Trzynastolenie auto za równowartość(netto) trzech najniższych krajowych w NO to dla ciebie auto z wyższej półki???